Tryck din bild eller text på mugg

Ge bort en favorit kopp i present – eller unna dig själv en ny kopp med din egna design. Vi trycker på vita koppar som tål maskindisk, vi kan trycka flera bilder på muggen och du kan även välja att ha text på.

Det är mycket uppskattat att få en present med tex. ”Världens bästa pappa”, ”Världens bästa mormor” eller dylikt på. Tänk att få skryta med en sådan i fika rummet på jobbet. Varför inte göra muggen ännu mer personlig genom att trycka en bild på barnbarnen på muggen som hälsar ”Världens bästa morfar”

Välkommen in i butiken eller klicka här för att beställa en mugg online

Tryck din bild eller text på t-shirt

 

Att trycka en T-shirt med en bild på är en rolig present, varför inte trycka en T-shirt med en bild på barnbarnen? Eller tryck en tröja med ert husdjur på till barnen? Vi trycker också T-shirts med text på. Förbered din egna textfil, sätt ihop text med bild, eller välj bland våra utvalda typsnitt och skapa en helt egen design på ditt t-shirt tryck!

Vi trycker allt från roliga citat, lagnamn, företagsnamn eller artistnamn – bara din fantasi sätter gränserna!

Våra t-shirts är av 100% bomull med snygg passform och hög komfort. Dessa finns i barnstorlekar, Dam S-XL samt Herr S-XXL.
Vill du trycka bild värms denna på T-shirten på med hjälp av sublimeringsteknik och trycket hamnar ”utanpå” tröjan och får fin färgåtergivning.
 
Vill du endast trycka text på T-shirt använder vi vinyltryck (samma som på ”sport”t-shirts) och har hög hållbarhet.
Välkommen in i butiken för att se de olika storlekarna och beställa t-shirt med tryck!