Studentskyltar,studentplakat & studentinbjudningar

Beställ studentskylt i Göteborg!

Vi på Frölunda Fotocenter producerar studentskyltar och har flera olika alternativ så att ni kan hitta det som passar just er student. Nedan följer beskrivningar av de alternativ vi erbjuder.

Observera att plakat, regnskydd, blågult band, ballonger och pinne ingår till alla 3 alternativ!

Vi gör också studentinbjudningar – för att beställa klicka här

Alternativ 1 (det färdiga plakatet) går att beställa online här, dock finns endast ett urval av bakgrunderna att beställa. Vill ni beställa något av de andra alternativen eller någon bakgrund som inte finns på hemsidan är ni välkomna att komma in till butiken.

Välkomna!

Studentskylt enkel

Alternativ 3 299:-

Alternativet för den som vill pyssla lite själv! Ni får ett blankt plakat i 50×70 cm och en förstoring i 30×40 av er bild. Sedan klistrar ni fast bilden själva och skriver namn, klass eller vad man kan tänkas vilja ha med. Regnskydd, ballonger och självhäftande pinne ingår.

Alternativ 2 449:-

Ni väljer en utav mallarna (se nedan), vi printar sedan bild på fotopapper i 50×70 cm, men den valda layouten och er bild, namn och klass. Ni får sedan klistra fast affischen på plakatet själva med till exempel limstift eller dubbelhäftande tejp. Regnskydd, ballonger och självhäftande pinne ingår.

Alternativ 1 549:-

För den som vill ha allt färdigt!
Ni väljer en utav mallarna (se nedan), vi printar sedan en bild på i 50×70 cm fotopapper med den valda layouten med bild, namn och klass. Vi monterar allt på en stabil foamboard. Du sätter själv fast pinnen, som är självhäftande, och sen är det är bara att gå ut och möta studenten. Regnskydd och ballonger medföljer.

« av 2 »