Studentskyltar,studentplakat & studentinbjudningar

Beställ studentskylt i Göteborg!

 

Vi på Frölunda Fotocenter producerar studentskyltar och har flera olika alternativ så att ni kan hitta det som passar just er student. Nedan följer beskrivningar av de alternativ vi erbjuder.

Observera att plakat, regnskydd, blågult band, ballonger och pinne ingår till alla 3 alternativ!

Vi gör också studentinbjudningar – för att beställa klicka här

Alternativ 1 (det färdiga plakatet) går att beställa online här, dock finns endast ett urval av bakgrunderna att beställa. Vill ni beställa något av de andra alternativen eller någon bakgrund som inte finns på hemsidan är ni välkomna att komma in till butiken alternativt skicka ett mail till info@frolundafotocenter.se

Vid beställning via mail, tänk på att skriva med följande information:

-Namn, klass och foto på studenten

– Vilket pris alternativ (1, 2 eller 3)
-För alternativ 1 och 2 välj layout och håll muspekaren över för att se vad mallen heter
-Dina kontaktuppgifter

Välkomna!

Studentskylt enkel

Alternativ 3 299:-

Alternativet för den som vill pyssla lite själv! Ni får ett blankt plakat i 50×70 cm och en förstoring i 30×40 av er bild. Sedan klistrar ni fast bilder själva och skriver namn, klass eller vad man kan tänkas vilja ha med.

Alternativ 2 449:-

Ni väljer en utav mallarna (se nedan), vi printar sedan bild på fotopapper i 50×70 cm, men den valda layouten och er bild, namn och klass. Ni får sedan klistra fast affischen på plakatet själva med till exempel limstift eller dubbelhäftande tejp.

Alternativ 1 549:-

För den som vill ha allt färdigt!
Ni väljer en utav mallarna (se nedan), vi printar sedan en bild på i 50×70 cm, men den valda layouten och er bild, namn och klass. Vi laminerar sedan affischen och klistrar fast den på plakatet.

 

« av 2 »